Toimituskulut, menetelmät ja toimitusajat

• Suomi (FIN) Tilauksesi toimitetaan toimitusosoitteeseen tai paikalliseen postitoimistoon paikallisella postikuljettajalla (POSTI). Toimituskulut perustuvat kohteeseen, painoon ja tilauksen tilavuuteen ja ne lasketaan automaattisesti. Toimituskulut alkavat 6,00 € riippuen tilauksen painosta ja tilavuudesta. Anna tilauksesi saapumiselle 2-7 arkipäivää.

• Euroopan unionin maat (EU)

Euroopan unionin maissa toimituskulut, jotka alkavat 7,90 €, perustuvat kohteeseen, painoon ja tilauksen tilavuuteen. Tilauksesi toimitetaan toimitusosoitteeseen Postnordin kautta. Anna tilauksesi saapumiselle 4-8 arkipäivää.

• Kansainvälinen toimitus

Muille kuin Euroopan unionin maille toimituskulut, jotka alkavat 16,90 €, perustuvat kohteeseen, painoon ja tilauksen tilavuuteen. Tilauksesi lähetetään toimitusosoitteeseen POSTI Business Parcel -palvelun kautta.

Pohjois-Amerikka: anna tilauksesi saapumiselle 5-9 arkipäivää.

Australia: anna tilauksesi saapumiselle 10-15 arkipäivää.

Maailman muut osat: anna tilauksesi saapumiselle 5-15 arkipäivää.

Voimassa olevat esteet

MJ Optima-Sport Oy ei ole vastuussa tilauksen viivästyksestä tai mahdottomuudesta toimittaa, jos syy tähän on MJ Optima-Sport Oy :n ulkopuolella, kuten olosuhteet, joilla postipalvelut ovat pois käytöstä, luonnonkatastrofit, sota, onnettomuus, tuonti- tai vientikielto, viranomaispäätökset, liikenteen tai energian häiriöt, teolliset toimenpiteet tai muut syyt, jotka estävät MJ Optima-Sport Oy :n tai tuotannon toimitusketjun muiden osapuolten toiminnan.