MJ Optima-Sport Oy kerää tietoja kaikista vierailuistamme verkkosivuillamme. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme käyttökokemustasi, arvioidaksemme Svanville Oy:n yksittäisten elementtien käyttöä ja tukeaksemme markkinointiamme.

Asiakastietojen kerääminen optiwax.fi:ssä tapahtuu voimassa olevan lainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) lainsäädännön puitteissa.

MJ Optima-Sport Oy tunnistaa IP-osoitteen ja tiedot automaattisesti, kun selaat sivuston eri sivuja ja palveluita. Jos kirjaudut sisään tai tilaat uutiskirjeemme, tallennamme myös tämän, jotta voimme helpottaa sitä seuraavalla kerralla.

 

MJ Optima-Sport Oy kerää tietoja käyttäjiltä eri lähteistä:

Evästeiden avulla, kun vierailet verkkosivuillamme; esim. IP-osoite, maa, katsotut sivut, katsotut luokat, katsotut tuotemerkit, vuorovaikutus/napsautukset ja haut.

Ostoksilla; esim. väestötiedot, sähköpostiosoite, maksutiedot, tuotteet, tilausmäärä, alennustaso, tuotemerkit ja tiheys. Mukaan lukien tapahtumasähköpostien lähettäminen, esim. tilausvahvistus, toimitusvahvistus ja palautusvahvistus.

Käyttäjän käyttäytymisen ja lähetetyn viestinnän (sähköposti, tekstiviesti, suorapostitus tai puhelin) mukaan; esim. avausprosentti, napsautussuhde ja sähköpostien lukemiseen käytetty aika, lähettäjän verkkotunnus ja sähköpostiohjelman tyyppi

Käyttäjät toimittavat tiedot itse (esim. lisäämällä mittoja, tuotearvosteluja tai tietoja asiakasprofiiliin)

Tietojen keräämisen tarkoitus palvelee eri alueita:

velvoitteet. Täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana tai palvelumme käyttäjänä – kuten osto, laskutus ja asiakaspalvelu.

Asiakaspalvelu. Pystyy hoitamaan asiakaspalvelua sähköpostin, chatin tai puhelimen välityksellä. Vastaa tilaukseen tai aikaisempiin tilauksiin liittyviin kysymyksiin, korjaa virheitä ja ohjaa asiakasta.

Markkinointi. Näytä inspiraatiota, tuotetarjouksia/palveluita ja henkilökohtaisia ​​suosituksia verkossa, sähköpostilla, tekstiviestillä, suorapostituksella, puhelimitse ja kolmannen osapuolen mainoksilla.

Asiakaskokemus. Asiakaskokemuksen parantamiseksi vuorovaikutuksessa MJ Optima-Sport Oy:n kanssa kuten Skix.shop.fi-kokemuksen personointi, uusien ominaisuuksien, palveluiden ja tuotteiden kehittäminen. Tämä sisältää myös verkkosivustojemme hallinnan, suojaamisen, käytön ja ylläpidon, järjestelmänhallinnan ja turvallisuuden sekä sivuston käyttöä ja ostoja koskevien koottujen tilastojen noudattamisen sekä asiakkaidemme mieltymysten ymmärtämisen parantamisen.

Petos ja riski. Petosten estämiseksi ja riskien arvioimiseksi.

lainsäädäntöä. Voimassa olevan lainsäädännön noudattamiseksi.

 

Tietosuojakäytäntö Suomen lainsäädännön (471/87) ja Euroopan unionin direktiivin 95/46/EY mukaan yksilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta.

Rekisterin kuvaus Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukaan.


Rekisterinpitäjä:

MJ Optima-Sport Oy

Reimaritie 11
40900 SÄYNÄTSALO
ALV-numero: FI22688133

Ota yhteyttä: [email protected]

Rekisteröidy: Skix.shop.fi asiakas-, käyttäjä- ja markkinointirekisteri

Rekisterin syy: asiakassuhteet ja käyttäjärekisteröinnit (5 § 1 äiti), suoramarkkinointi, markkinat ja
asiakaskyselyt, tilastot (5§ 4kk).

Rekisterin käyttö: Käyttäjien ylläpito, asiakas- ja ostotiedot, kilpailujen tulokset ja
tutkimuksia.

Rekisteröidyt tiedot: Käyttäjän rekisteröintitiedot ja profiilit, ostohistoria, sivuston käyttö, ylläpitäjät ja
salasanat, palaute, kilpailujen ja kyselyiden tulokset.

 

Skix.shop uutiskirjeiden ja/tai suoramarkkinoinnin perusteet:

Tilatessasi Skix.shop uutiskirjeen ja/tai SMS-suoraviestejä hyväksyt sähköpostiosoitteesi ja/tai matkapuhelinnumerosi lisäämisen Häiritse-uutiskirjerekisteriin.

Saat tiedot myynnistä ja kampanjoista suoraan sähköpostiisi ja/tai matkapuhelimeesi valitun viestintäkanavan osalta.

Ohjeet rekisteristä poistumiseen löytyvät helposti viestistä tai ottamalla yhteyttä [email protected]