Tervetuloa sivuillemme. Jos jatkat tämän verkkosivuston selaamista ja käyttöä, sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja ja sitoudut niihin, jotka yhdessä tietosuojakäytäntömme kanssa säätelevät Svanville Oy:n suhdetta sinuun tämän sivuston suhteen. Jos et hyväksy jotakin näiden ehtojen osaa, älä käytä verkkosivustoamme.

Termi MJ Optima-Sport Oy tai 'me' tai 'me' viittaa sivuston omistajaan, jonka kotipaikka on Reimarintie 11, 40900 Säynätsalo. Yrityksemme rekisterinumero on ALV FI22688133. Termi "sinä" viittaa verkkosivustomme käyttäjään tai katsojaan.

Tämän verkkosivuston käyttöä koskevat seuraavat käyttöehdot:

 

Tämän verkkosivuston sivujen sisältö on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi ja käytettäväksi. Sitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä selausasetusten seuraamiseen.

Emme tai mitkään kolmannet osapuolet anna mitään takuita tältä verkkosivustolta löydettyjen tai tarjottujen tietojen ja materiaalien tarkkuudesta, oikea-aikaisuudesta, suorituskyvystä, täydellisyydestä tai sopivuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Ymmärrät, että tällaiset tiedot ja materiaalit voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja me nimenomaisesti suljemme pois vastuun kaikista tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimassa laajuudessa.

Tämän verkkosivuston tietojen tai materiaalien käyttö on täysin omalla vastuullasi, josta emme ole vastuussa. On sinun omalla vastuullasi varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavilla olevat tuotteet, palvelut tai tiedot vastaavat erityisvaatimuksiasi.

Tämä sivusto sisältää materiaalia, joka on meidän omistamamme tai lisensoitu meille. Tämä materiaali sisältää, mutta ei rajoittuen, suunnittelun, asettelun, ulkoasun, ulkoasun ja grafiikan. Jäljentäminen on kielletty muuten kuin tekijänoikeusilmoituksen mukaisesti, joka on osa näitä ehtoja.

Kaikki tällä verkkosivustolla toistetut tavaramerkit, jotka eivät ole operaattorin omaisuutta tai lisensoituja tälle, tunnustetaan verkkosivustolla.

Tämän sivuston luvaton käyttö voi aiheuttaa vahingonkorvausvaatimuksen ja/tai olla rikos.

Tämä verkkosivusto voi ajoittain sisältää myös linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit ovat avuksesi lisätietojen antamista varten. Ne eivät tarkoita, että tuemme verkkosivustoa (sivuja). Meillä ei ole vastuuta linkitetyn verkkosivuston sisällöstä.