NESTEMÄISET VOITEET

Optiwaxin nestevoiteet tarjoavat samat ominaisuudet voiteisiin kuin vastaavat kiinteät voiteet. Nestemäiset voiteet tarjoavat helppokäyttöisyyttä voiteluun. 

EHF Spray new snow +5...-8°C

-8...+5°C

Optiwax EHF SPRAY new snow on kisavoide uuden lumen olosuhteisiin. Voiteen raaka-aineet ovat erittäin kovia ja siinä äärimmäisen korkea fluoripitoisuus. Tämän ansiosta voiteen toiminta-alue on laaja ja voiteen kulutuskestävyys on äärimmäisen hyvä nestemäiseksi voiteeksi. Voide on täydellinen valinta uudenlumen kisvoiteeksi.

Tuotenumero: 4043150

EHF Spray old snow

+0...-20°C

Optiwax EHF SPRAY old snow on kisavoide vanhan ja muuttuneen lumen olosuhteisiin. Voiteen raaka-aineet ovat erittäin kovia ja siinä äärimmäisen korkea fluoripitoisuus. Tämän ansiosta voiteen toiminta-alue on laaja ja voiteen kulutuskestävyys on äärimmäisen hyvä nestemäiseksi voiteeksi. Voide on täydellinen valinta vanhan ja muuttuneen lumen kisavoiteeksi.

Tuotenumero: 4044150

Fluor Powder Liquid

+10...-5°C

Optiwax Fluor Powder liquid on nestemäinen kisavoide/pinnoite kosteisiin olosuhteisiin. Tuote toimii parhaiten parafiini voiteiden päällä. Voiteen liuotin haihtuu noin minuutissa, joten voide on todella nopeakäyttöinen. Ravista, levitä sukseen, harjaa ja suksi on valmis.

Tuotenumero: 4500700

Liquid HF

-20...+10°C

Liquid HF nestemäinen voide toimii kaikilla lumityypeillä ja laajalla lämpötila-alueella. Tuote on kuitenkin parhaimmillaan kosteissa olosuhteissa. Tuote toimii parhaiten parafiini voiteiden päällä. Tämä on voide niille jotka haluavat hyvin toimivan, liukkaan ja helppokäyttöisen voiteen. Voiteen liuotin haihtuu noin minuutissa, joten voide on todella nopeakäyttöinen. Ravista, levitä sukseen, harjaa ja suksi on valmis.

Tuotenumero: 4500600

NF Liquid warm

+5...-5°C

NF Liquid warm on nestemäinen Fluoriton voide lämpöisiin olosuhteisiin. Se on helppokäyttöinen sienipullon ansiosta. Levitä voide suksen pohjaan, odota 15-20 min, harjaa suksi ja suksi on valmis.

Tuotenumero: 4322060

NF Liquid cold

-5...-20°C

NF Liquid cold on nestemäinen Fluoriton voide kylmiin olosuhteisiin. Se on helppokäyttöinen sienipullon ansiosta. Levitä voide suksen pohjaan, odota 15-20 min, harjaa suksi ja suksi on valmis.

Tuotenumero: 4342060