HYDROX RACE WAXES

Optiwaxin uusi fluoriton hydrOX voidesarja tarjoaa kilpavoiteet kaikkiin olosuhteisiin. Voiteissa käytetty hydrOX teknologia lisää voiteiden hydrofobisia ominaisuuksia, parantaen näin luisto-ominaisuuksia ja lianhylkivyyttä. 

 

hydrOX race glider wet

+5...-5°C

hydrOX race glider wet on kosteiden olosuhteiden fluoriton kilpavoide. Voiteen vahvin toiminta-alue on uuden lumen olosuhteet.

hydrOX race glider mid

+0...-10°C

hydrOX race glider mid on pienen pakkasen fluoriton kilpavoide. Karkean lumen olosuhteissa voide toimii myös kelialuettaan lämpöisemmissä olosuhteissa.

Tuotenumero: 10630601

hydrOX race glider cold

-8...-20°C

hydrOX race glider cold on fluoriton kilpavoide kylmälle ja agressiiviselle lumelle. HydrOX raaka-aineet tuovat erityisesti hyötyä kun ilman kosteus näissä kylmissä olosuhteissa on korkea.

Tuotenumero: 10640601

hydrOX race block wet

+5...-5°C

hydrOX race block wet on kosteiden olosuhteiden fluoriton pinnoite, joka toimii myös fluorittoman glide tape eco nauhan alla kosteissa olosuhteissa. HydrOX raaka-aineet parantavat luisto-ominaisuuksia ja voiteen lianhylkivyyttä. Pinnoite käytössä suosittelemme voiteen kiinnitys tavaksi raudoitusta, korkkia tai merinovillaa.

Tuotenumero: 10610151

hydrOX race block mid

+0...-10°C

hydrOX race block mid on kosteiden olosuhteiden fluoriton pinnoite pienen pakkasen olosuhteisiin. Puriste toimii myös fluorittoman glide tape eco nauhan alla. HydrOX raaka-aineet parantavat luisto-ominaisuuksia ja voiteen lianhylkivyyttä. Pinnoite käytössä suosittelemme voiteen kiinnitys tavaksi raudoitusta, korkkia tai merinovillaa.

Tuotenumero: 10620151

hyrdOX race block cold

-8...-20°C

hydrOX race block cold on kylmien olosuhteiden fluoriton pinnoite. Puriste toimii myös fluorittoman glide tape eco nauhan alla. HydrOX raaka-aineet parantavat luisto-ominaisuuksia ja voiteen lianhylkivyyttä. Pinnoite käytössä suosittelemme voiteen kiinnitys tavaksi pelkkää nylon harjaa tai merino villa rullaa.

Tuotenumero: 10630151