OPTIWAX GLIDE TAPE UHF

Tulevan kauden Optiwax uutus musta Glide Tape UHF, syntyi kun halusimme selvittää luistonauha tuotantoprosessin ja voitelun rajoja voiteen kovuuden suhteen. Tavoitteenamme oli tehdä äärimmäisen korkea Fluorinen ja mahdollisimman kova voide, jonka saisimme vielä pysymään nauhassa, sekä se olisi vielä mahdollista voidella helposti suksen pohjaan. Tämän tuotekehitys prosessin tuloksena syntyi musta Glide Tape UHF, joka oli heti ensimmäisistä testeistä alkaen todella nopea erityisesti kovissa vauhdeissa, niin alppi- ja murtomaahiihdossa kuin myös Mäkihypyssä.

Glide Tape UHF kisavoitelu toteutaan samanlailla kuin muillakin luistonauhoilla, eli ensiksi nauhan alle laitetaan kelin mukainen fluoripuriste, joka voidellaan sukseen yhdessä nauhan kanssa.

 

Glide tape UHF

+1...-20°C

Musta Optiwax Glide tape UHF on kovin ja sitä kautta kulutuskestävin luistonauha. Äärimmäisen korkean Fluoripitoisuuden ja voidemateriaalin kovuuden ansiosta voiteen toiminta-alue on äärimmäisen laaja ja kulutuskestävyys vielä parempi kuin muilla luistonauhoilla. Optiwax fluoripuriste ja UHF luistonauha voitelu on laajasti käytössä maraton kisoissa.

Leveys: 60mm, pituus: 10m

Tuotenumero: 20130101

Glide tape UHF, 40m

+1...-20°C

Isoveli Glide tape UHF:lle, isompi pakkauskoko tarjoaa 40m luistonauhaa.

Glide tape UHF wide

+1...-20°C

Musta Optiwax Glide tape UHF on kovin ja sitä kautta kulutuskestävin luistonauha. Äärimmäisen korkean Fluoripitoisuuden ja voidemateriaalin kovuuden ansiosta voiteen toiminta-alue on äärimmäisen laaja. Voiteen luisto-ominaisuudet ovat äärimmäisen hyvät erityisesti kovassa vauhdissa. UHF luistonauha fluoripuriste yhditelmä tuo jo viime kaudelle useita podium sijoituksia FIS-kisoissa, Eurooppa cupissa ja MM-kisoissa.

Leveys: 120mm, pituus: 10m

Tuotenumero: 20230101

Glide tape UHF wide, 25m

+1...-20°C

Isoveli Glide tape UHF wide:lle, isompi pakkauskoko tarjoaa 25m luistonauhaa.

Leveys: 120mm, pituus: 25m

Tuotenumero: 20230251