GLIDE TAPE ECO

Glide tape eco product line offers biodegradable eco-friendly products for xc-skiing, alpine and product for wide +120 mm skis. By choosing Glide tape eco users will get same extreme durability and user friendly application method than with other glide tapes. Wax itself is extreme wide working range universal wax, so it will be perfect choice for every condition. These glide tapes can be recycled with paper waste.

 

Glide Tape Eco

-20...+5°C

Glide tape eco on Fluoriton ja ympäristöystävällinen universal luistonauha maastohiihtosuksille. Tuotteen vahamateriaali on äärimmäisen kovaa, joten se tarjoaa äärimmäisen kestävyyden ja laajantoiminta-alueen. Tuotetta voidaan käyttää myös skin-suksissa, jolloin se parantaa pitokarvan luisto-ominaisuuksia ja estää jäätymistä ja vettymistä.

Leveys: 60 mm, pituus: 10 m

Tuotenumero: 20140100

Glide Tape Eco Wide

-20...+5°C

Glide tape eco wide on Fluoriton ja ympäristöystävällinen universal luistonauha alppisuksille. Tuotteen vahamateriaali on äärimmäisen kovaa, joten se tarjoaa äärimmäisen kestävyyden ja laajantoiminta-alueen. Tuotetta voidaan käyttää myös nousukarvoissa, jolloin se parantaa karvan luisto-ominaisuuksia, estää niiden jäätymistä ja vettymistä.

Leveys: 120 mm, pituus: 10 m

Tuotenumero: 20240100

Glide Tape Eco Fat

-20...+5°C

Glide tape eco fat on Fluoriton ja ympäristöystävällinen universal luistonauha leveille suksille (+120mm). Tuotteen vahamateriaali on äärimmäisen kovaa, joten se tarjoaa äärimmäisen kestävyyden ja laajantoiminta-alueen. Tuotetta voidaan käyttää myös nousukarvoissa, jolloin se parantaa karvan luisto-ominaisuuksia, estää niiden jäätymistä ja vettymistä.

Leveys: 160 mm, pituus: 10 m

Tuotenumero: 20440100