KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

Nea Luukko Optiwax luistonauha voitelukonsepti tarjoaa huomattavasti enemmän harjoituslaskuja yhdellä voitelulla ja liukkaimmat sukset kisoissa.
Maxim Vylegzhanin Yhteistyö Optiwaxin kanssa on mahdollistanut aikaisempaa nopeammat sukset kisasuorituksissa, sekä käyttämäni aika voiteluun on vähentynyt helppokäyttöisyyden ansiosta. Optiwax on lisäksi auttanut oman alueeni Udmurtian nuoria hiihtäjä lupauksia.
Kikkan Randall Optiwax tekee hiihtämisestä helpompaa käyttäjäystävällisillä tuotteilla
Russian Marathon Team Maraton teamina arvostamme Optiwaxin luisto-ominaisuuksien kestävyyttä, ne tarjoavat meille edun viimeisille kilometreille.
Kalle Lassila Optiwax voiteet ovat olleet valintani jo 4 vuoden ajan. Yksinkertaisesta ja helppokäyttöisestä mallistosta on helppo valita oikea tuote.
Tero Manninen Optiwax Extra Wide luistonauha lumilautailuun on oma valintani helppokäyttöisyyden ja nopeuden takia.
Don and Heidi Becker Optiwax tuotteet ovat sloganinsa veroisia, niiden avulla vietät vähemmän aikaa voidellessa ja enemmän ladulla - less time for waxing and more time for skiing.
Sini Pyy Optiwax-voiteet ovat varmistaneet suksien luistavuuden vesikelistä pakkaskeleihin, ja helppokäyttöisyydellään mahdollistaneet onnistuneen suksenvoitelun myös haastavammissa olosuhteissa.
Santeri Kiiveri Optiwaxin voiteilla suksi kulkee ja kisassa ei enää ikinä tarvitse miettiä kenellä on paras luisto suksissa.

FACEBOOK

UUSIN VOITELURAPORTTI

Kuusamo World Cup 25-27.11.2016
27.11.2016

Matka: 10km / 15km (C)
Lämpötila: -7°C
Lumen lämpötila: -7°C
Lumen tyyppi: New

KILPA
HF 4 Fluor Powder +-0

Lue lisää voiteluraportteja

UUSIN VOITELUVIDEO